“MARINA COMPANY” d.o.o. je porodično preduzeće koje od 1996 godine zastupa nemačku kompaniju STABILO International GmbH i njen je ekskluzivni distributer na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

Naša vizija je da na tržištu budemo sinonim za vrhunski kvalitet u oblasti knjižarstva, kancelarijskog pribora i party programa, kao i predstavnik najboljih svetskih brendova u našem segmentu poslovanja.

Pored razvoja i učvršćivanja pozicije vodećeg Brenda u pisaćem priboru – STABILO, ostvarili smo saradnju sa najvećim kineskim proizvođačem školsko kancelarijskog pribora COMIX ASIA Limited i američkom kompanijom Amscan Inc, najvećim proizvođačem, dizajnerom i distributerom party programa na svetu. Naš portfolio takođe krase brojne zapadno-evropske kompanije, kao što su:

Tržište snabdevamo kompletnim školskim i kancelarijskim priborom kao i reklamnim materijalom kroz više od 600 knjižara na tradicionalnom tržištu, putem trgovinskih lanaca, kao što su: Delhaize group, Metro, Mercator, Idea, Univerexport, Veropoulos, Home Centar, Roda i DIS.

Takodje snabdevamo i uspešna privatna i javna preduzeća.

U sopstvenom vlasništvu posedujemo kancelarijski i magacinski prostor, veleprodaju, vozni park dostavnih i teretnih vozila što nam omogućava efikasnu i pravovremenu isporuku širom regiona.

Zahvaljujući profesionalnosti logističkog, prodajnog i marketinškog tima održavamo vodeću poziciju na tržištu dugi niz godina.

B2B Portal za pravna lica